1 Mart 2009 Pazar

Enterprise Rent a Car Şirketi

Kurumsal Araç Kiralama bir özel St Louis, Missouri tabanlı yapılan araç kiralama şirketi, ABD, Kanada, Almanya, İrlanda, Porto Riko ve İngiltere'deki müşterilerine hizmet vermektedir. Ayrıca Vanguard Otomotiv Grubu, National Car Rental ve Alamo Kiralık Kuzey Amerika'da bir arabanın operatör sahipleri vardır. Detroit Haberler raporlarınızın Kuruluş şu anda tüm yeni otomobil ABD'de satılan 7 yüzde alımları. 2005 itibariyle, onlar ve tüm işlemlerin (% 9) 419 havaalanı yerlerde tüm işlemlerin (91%) 5399 "yerel pazar" yerleri vardı.

Kurumsal Araç Kiralama Kuzey Amerika'nın en büyük araç kiralama şirketi olduğunu ve 6900 den fazla ofisi bulunmaktadır. Kuruluş şu anda Forbes "500 numara 16 Amerika'da Büyük Özel Şirketleri" listesi. Haziran 2008 yılında, Kurumsal Araç Kiralama ABD tüketicilerin itibar Enstitüsü tarafından yapılan bir ankette ABD'de en saygın şirketler listesinde 49. yerleştirilir.

Şirket, Yorktown sınıfı uçak gemisi USS Enterprise, hangi kurucusu Jack Taylor Dünya Savaşı hizmet sonra bu ismi almıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder