1 Mart 2009 Pazar

Hertz Rent a Car Şirketi

Hertz Şirketi (Ayrıca Hertz Rent a Car veya sadece Hertz) Amerika Birleşik Devletleri ve 5100 dünya çapında 1.900 yerleri ile dünyanın ikinci büyük genel kullanım araç kiralama şirketi olarak bilinir.

Hertz de ağır ekipman kiralama Bölümü Hertz Ekipman Kiralama A.Ş., aka Herc olarak bilinen tutar. Bu Park Ridge, New Jersey merkezi olduğunu. Herc Birleşik Devletleri, Kanada, İspanya, Fransa ve Türkiye çapında yaklaşık 300 şubesi vardır.

Şirket Walter L. Jacobs tarafından 1918 yılında, kim Chicago'da bir düzine Modeli Ts bir araç kiralama ameliyat başlamış oldu. 1923 yılında, Jacobs John D. Hertz, Sarı Cab ve Sarı Kamyon ve Koç Üretim Firma, kim-Ur-Kendi Sistemi "Hertz Sürücü bunun adını başkanı" o satıldı. Şirket, General Motors, RCA gibi eller bir dizi, ve United Airlines geçti. Bir kamu şirketi olarak, Hertz ve NYSE üzerindeki sembol HRZ altında ticareti olduğu kadar Ford Motor Company tarafından ödenmemiş hisse senedinin satın.

1994-2005 göre, Ford Motor Company sahibinin tamamen oldu. 13 Haziran 2005 tarihinde, Ford, bir uyarı da Hertz bir ilk halka arz kapal lifi olur yayınladı. 13 Eylül, 2005 tarihinde ise bir özel sermaye grubuna satılması için (Clayton Dubilier & Rice, The Carlyle Group ve Merrill Lynch Global Private Equity ve) $ 5,6 milyar nakit ve borç edinimi için oluşan olduğu duyuruldu. Satışı 22 Aralık 2005 tarihinde tamamlanmıştır.

Bu özel sermaye grubu 16 Kasım, ve şimdi New York Stock Exchange sembolü altında mevcuttur 2006 Hertz kamu aldı HTZ.

Ford, en Hertz yerlerde artık sadece Fords ve Mazda, Volvo, Cıva ve Lincoln gibi Ford marka oluşan kiralama filosu ile son eğilimleri rağmen. Bu olmayan Hertz kiralık araba bulmak için nadir değildir Toyota, Hyundai, Kia ve General Motors gibi Ford şirketleri.

Hertz Corporation Veri Merkezi savaş Akre, Oklahoma City, Oklahoma içinde yoğun banliyö kenti yer alır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder